Meist

VÕIVÕI Tuli Resto Baar, loodud tippkokk Vladislav Djatšuki poolt novembris 2024, tervitab Sind sooja ja hubase atmosfääriga, kus tunned end vabalt ja kus on lihtsalt meeldiv aega veeta. Suur sumin ja pisut rõkkav olemine käib nautimise juurde. Meile meeldib laua taga kokku saada, rääkida lõbusaid lugusid, tunda ennast mugavalt ning eelkõige süüa lihtsalt head toitu, naerulsui, mõnusas ja elavas õhkkonnas.

Oleme siin, et Sinu eest hoolitseda, et tunneksid end rõõmsana. Meie teenindus on professionaalne ja pühendunud, aga samas mitte liiga peen. Meie meeskond täiendab pidevalt oma teadmisi ja oskuseid ning ei tee kvaliteedi osas järeleandmisi.
VÕIVÕI interjöör on soe ja voolav nagu sulavõi. Naturaalsed materjalid kohtuvad suitsuse pehmusega ja muidugi ei saa märkamata jätta seda lõputult leegitsevat tuld meie restorani südames.

Esimesel korrusel ootab Sind restoran, kus saab nautida maitseid otse tulest. Meie menüü on loodud laua taga kokku saamiseks, jagamiseks, üksteisele lähedal olemiseks. Ja eks toit kaaslase taldrikus maitseb ju ka kõige paremini!

Teiselt korruselt leiad meie kokteili- ja veinibaari, kus õhtu alguses või hoopis hilisemas hämarikus, pisut tempokama muusika saatel, lõõgastuda ja nautida erilisi kokteile või parimaid, meie sommeljee Karl-Märten Käeseli poolt hoolikalt välja valitud šampanjasid ja veine.

Ootame Sind!

"Üks tõeliselt hea koht ei sünni aga niisama, see vajab head meeskonda."
Vladislav, Peakokk